Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno™. Vse možnosti imate, da od sedaj naprej tudi k vam! A kako, se zagotovo sprašujete sedaj.

Zelo lahko lahko to pohitrite s tretmajem Access bars, ki ga prvič v Sloveniji ponujamo ob solni terapiji. Drugo ime za ta izjemen proces bi lahko tudi bilo “dvojna dezinfekcija zastarele realnosti”. 🙂 Tretma Accesss bars je brez dvoma drugačen, izjemen, poln novih možnosti in priložnosti, morda na prvi pogled malce čudaški, na drugega pa zelo prijeten, lahkoten in poln raznorazne osvoboditve. Ob solni terapiji so njegovi učinki še potencirani in polni svežega potenciala. Prisedete? Poletite z vami v vesolje in veselje neskončnih možnosti!

Kaj sploh je tretma Acess bars?

Access Bars® je osnovna tehnika Access Consciousness™, ki nam daje možnost, da spremenimo vse, kar ne deluje v našem življenju.

Gre za izjemno nežno tehniko, kjer z rahlim dotikom 32 točk na glavi postopoma sprostimo (odvečen, preživet, doživet itd.) naboj, ki se je skozi naša življenja nabral v zvezi s pomembnimi zadevami, s katerimi se skozi bivanje ves čas tako ali drugače ukvarjamo (zdravje, telo, mir, ustvarjalnost, (samo)kontrola, finance, radost, žalost, spolnost, ljubezen, zavest itd.

Med samim tretmajem, kjer po cca 15 minutah zaplavate (pravzaprav vaši možgani) v theta stanje, se v možganih zgodi razelektritev in se prične s sproščanjem energije, ki je ujeta v možganih, telesu, zavesti … S tehniko pravzaprav pobrišemo na zavedni in nezavedni ravni vse nekoristne, preživete “datoteke”, ki se nahajajo v našem umu in nam omejujejo, da bi v življenju videli/slišali/doživeli/prejeli/ustvarili več možnosti.

Z aktivacijo točk na glavi se sprostijo vsi naboji, osvobodi se energija, s tem pa se ustvari prostor za ustvarjanje drugačnega življenja, ki nam je bolj pisano na kožo. Odpirajo se nova in nova vrata v življenje, pristnost postane dnevna spremljevalka …

Access Consciousness™ je zbirka orodij in tehnik, verbalnih in telesnih procesov, s katerimi lahko spremenimo vse, kar ne deluje za nas v tej resničnosti. 

Ljudje največkrat delujemo po sistemu nepremakljivih (fiksnih) prepričanj, ki smo jih v večini prevzeli od okolja, lahko tudi samo energijsko. Lahko gre za prepričanja naših prednikov, ki še vedno tlijo v nas, čeprav nam v tem času že davno ne služijo več, nas pa morda že močno ovirajo, čeprav so bila lahko pred tisoč leti nekomu rešilna bilka ali razsvetljenje. Lahko, da so ravno ta prepričanja in naboji, ki smo jim dali določenim stvarem v naših življenjih, tista, ki nam preprečujejo uspešno uresničitev želenega, pa kar koli že to za nas pomeni. Kaj vse je še mogoče? 

Tehnika Access bars® je nežen, ljubezniv in negovalen proces, v katerem boste tudi zaradi dodane solne terapije neizmerno uživali, čeprav boste sočasno med tem procesom pravzaprav na nevidnem nivoju zelo delali in delovali. Po tretmaju se boste počutili lahkotno, sproščeno in pripravljeni boste na nove zmage in zmagice. Kdaj ste se zadnjič tako počutili? Kdaj ste si zadnjič kaj takšnega dopustili? 

Kakšni učinki me lahko čakajo?

Aktivacija točk Access bars vpliva na zavest, ta pa lahko potem spremeni vsa stanja. Če vemo, da vzroki za naše bolezni in težave na različnih življenjskih področjih ležijo v negativnih prepričanjih in stališčih, potem lahko z aktivacijo teh točk pričakujemo spremembe tako na področju fizičnega zdravja kot na področju odnosov. Ko je enkrat narejena aktivacija t. i. barsov, bodo ti do konca življenja opuščali energijo, ki je v njih shranjena. Hitrost sprememb v vašem življenju je odvisna predvsem od tega, kako pogosto prejemate Accesss bars tretmaje. Namreč vsakič, ko to terapijo ponovite, bodo učinki (d)opuščanja bolj dinamični. Bolj pogosti so tretmaji, bolj intenzivne so spremembe.

Med največkrat omenjenimi učinki tretmaja so: povečan občutek miru in sproščenosti, vse manj buren in jezen odziv na stresne situacije, bolj sproščujoč in globok spanec, občutek, da tisto, kar vas je včasih razburjalo, več nima pomena, opuščanje travm, izboljšanje odnosov v službi in z bližnjimi, več poslovnih uspehov, več osebnega zadovoljstva in osebnih uspehov, večja finančna svoboda, več hvaležnosti, partnerstvo, ki deluje, izboljšanje telesnega počutja, manj skrbi, več miru in še mnogo, mnogo …

Access bars tretma  ob solni terapiji je popolnoma lahek in varen. Najslabše, kar se vam lahko zgodi po tretmaju Access Bars® je, da se boste počutili kot po dobri in malce slani masaži, najbolje pa, da se vam bo lahko pričelo spreminjati življenje. In to prav tja, kamor ste vedno želeli. Kako je lahko še boljše kot to? Kaj vse je še mogoče?

NASVET: Če še vedno pomišljate, ali bi preizkusili ta tretma novih možnosti, vam lahko ponudimo enomesečni razmislek, v katerem si vsako jutro 10x ter vsak večer 10x (vmes tudi ni prepovedano 🙂 ) ponovite (lahko le potiho v glavi) stavek: Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno™. Potem se pa vidimo! 🙂

ČAS TRAJANJA: Običajno tretma traja s pogovorom vred traja približno 90 minut.