Naročanje in informacije:

Telefon: 040 950 787

E-naslov: info@slanorog.si

FB: Obiščite nas.

Delovni čas po dogovoru. 

Kje smo?

Slanorog – kraljestvo solnih terapij

Trg komandanta Staneta 5

1000 Ljubljana (Šiška)

V neposredni bližini solnega kraljestva se nahajajo Knjižnica Šiška, trgovini dm in Mercator, lokal Mozaik, čistilnica Pivk in Pedosana. Pritličje visokega bloka s svetlo roza fasado, tik ob njem ima prostore (nizka stavba) društvo Sonček. Na nasproti strani ceste od Celovških dvorov.

V neposredno bližino vozita avtobusa številka 1 in 25, eno postajo stran pa tudi 3, 5, 8 in 18. Brezplačno parkiranje v neposredni bližini solnega kraljestva.

POSLANSTVO

Kraljestvo solnih terapij Slanorog se je rodilo iz čiste ljubezni do morja in dobrega počutja za telo in duha. Iz želje, da bo služilo vsem nam, ki nam ni vseeno zase in za svoje najdražje, iz želje, da imamo košček morskega razpoloženja, ki objame naša dihala, kožo in telo kar sredi bele Ljubljane, in to skozi vse leto. Blagodejni učinki solne terapije poskrbijo tudi za globinsko sprostitev duha po napornem vsakdanjiku, trenutek za stik s samim s seboj ali pristen stik s svojimi najdražjimi v objemu slanega zlata.

KDO JE SLANOROG?

Slanorog je samorog, ki je pred davnimi časi živel v morju. Poln zdravilne radosti, sproščenosti, ljubeznivosti in neizmernega poguma je zapustil šepet valov, ker je zaslišal klic s kopnega. Z željo povrniti svetu nazaj ravnovesje, se je podal na dolgo misijo z imenom Vse je mogoče, kjer se dogajajo čudeži povsod, kamor stopi njegova noga. Vsak, ki se ga njegov zdravilni rog dotakne, stopi nazaj na pot neizmerne harmonije in radosti.

Slanorog je bil včasih modre barve kakor morje, a ker se že dolga leta sprehaja po rdeči zemlji, na kateri rastejo gozdovi naše domovine, se ga je rdečica dotaknila in tako je postal vijoličen. Če imate srečo in ga opazite v zavetju rožnatega grmička ali kadar se napaja v srebrnem potoku, ga spoznate po slanem rogu, ki se še posebej lepo sveti v temi.

Slanorog ponoči obiskuje tudi naši solni sobi (morsko in gozdno), s tem solnim in drugim terapijam daje še posebno podporo in moč. Vabljeni, da si svoj obisk ali obisk svojih najdražjih, rezervirate na telefonski številki 040 950 787 ali e-naslovu: info@slanorog.si, kjer dobite tudi dodatne informacije.

KDO SMO?

(V pripravi.)